NORDIC BIO BRUSH

GOD VED DIG OG NATUREN

Børsterne produceres ved brug af Bio plastik, som består sukkerrør og korn. BIO brush har den egenskab, at den er 100% genanvendelig, når børsten skal kasseres. Sukkerrør er et 100% vedvarende råmateriale. Når man høster en markfuld sukkerrør, kan man så med det samme igen. Forbruget af sukkerrør går ikke ud over naturen og miljøet. Samtidig hjælper sukkerrør med at absorbere CO2 fra vores luft, som eksempelvis brugen af biler og busser - udskiller alt for meget luft.


NORDIC NATURE BRUSH

AF NATUREN FOR NATUREN

Børsten produceres ved brug af BIO plastik, som fremstilles af sukkerrør og korn. Bio Brush har den egenskab, at den er 100% genanvendelig, når børsten skal kasseres. Det perfekte redskab til, at give groft og tørt hår en flot glans, gøre håret blødt og medgørligt. Giver en fantastisk og nænsom udredning, da børsten ikke hiver i håret, men bestykker mod, at knække og spalte. Ved regelmæssig brug vil du opleve, at vildsvinehårene stimulerer og masserer hovedbunden, og hårets naturlige olier fordeles i hele håret og giver glans.


NORDIC SEA BRUSH

GØR SKRALD NYTTIGT

Verdens første hårbørste lavet af gamle fiskenet fra havet. Vidste du, at hvis vi alle fortsætter præcis som nu, så vil der i år 2050 være mere plastik i havene end der vil være fisk? Der ligger omkring 640.000 tons forladt fiskeudstyr i verdenshavene. Det er altså en del! En af de store syndere er forladte fiskenet, såkaldte ‘ghost nets’. Grunden til, at de forladte net bliver kaldt ‘ghost nets’ er fordi de bliver ved med at fange fisk og andre havdyr, selvom ingen kommer og tømmer dem. Da fiskenet ofte er fremstilet af plastisk, kan de blive liggende på havbunden i mange år, hvor de kan være til skade for både miljø og dyreliv.