HÅRPLEJE MED HENSYN

Waterclouds er en Svensk hårplejeserie, som er udviklet af en gruppe personer, med en solid baggrund i frisør branchen. 
Waterclouds vision, er at skabe et højkvalitets hårprodukt, som tager hensyn til mijøet, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Produkterne produceres i Sverige og er lavet specielt til typisk skandinavisk hår. 

Gennem erfaring og viden har Waterclouds fremstillet en serie, med specielt udvalgte ingredienser til hvert enkelt produkt.


NATURLIG OG EFFEKTIV

Virkningen af Waterclouds produkter, bygger på et miks af ingredienser
fra den nordiske natur og de mest effektive ingredienser i verden,
gennem den seneste teknologi og solid viden. Waterclouds anvender
Naturidentiske, naturligt udledte og sikre syntetiske ingredienser.
Dette garanterer, produkterne er sikre, effektive og miljøvenlige.

Serien er vegansk, har ECO-certificerede ingredienser
og er uden parabenerANSVARSBEVIST HÅRPLEJE

Waterclouds Botanical er svaret på den stigende interesse i ansvarsbevist hårpleje. Serien tilbyder effektiv pleje, som forbedrer og styrker svækket hår med Plant Keartin Complex. Inula bevarer hårets farve ved at stimulere keratinfibrene, som genopbygger og beskytter håret.


NATUREN SOM DRIVKRAFT

Waterclouds bestræber sig på kun at anvende aktive ingredienser med videnskabeligt dokumenteret virkning. Alle produkterne i Botanical indeholder en kombination af ingredienser med mindst 93% naturlige oprindelse. Alle formlerne er helt uden silikoner, sulfater, parabener og er dertil veganske.


OCEAN WASTE PLASTIC

Waterclouds Botanicals flasker er fremstillet af OWP (Ocean Waste Plastic) Hvert minut tømmes en affaldsbil fuld af plast ud i vores farvande, hvilket har medført, at over 5 milliarder stykker plast lige nu spredes i vores smukke farvande. Vi vil hjælpe med at løse dette problem, og derfor valgte vi at fremmestille vores flasker af genindvundet havplast.  STYLING TIL ENHVER MAND BEHOV

Waterclouds The Dude er en maskulin serie, som dækker enhver mands behov. Serien er inspireret af den tidsløse stil fra 50'ernes barbershops, med et moderne twist.REVOLUTIONERENDE SKÆGPLEJE OG STYLING MED ERFARING

Beard Junk by Waterclouds er skægpleje og styling med erfaring og viden fra fremstilling af skønhedsprodukter. Alle ingredienser er nøje udvalgt til hvert enkelt produkt og formål.